onsdag 17 december 2008

Tillbaka i verkligheten

Hej hallå världen. Jag är tillbaka nu efter en lång vistelse i writingland där jag arbetat med min c-uppsats. Man blir verkligen helt inne i en annan världe när man skriver...
Nu är den sedan några dagar tillbaka inskickad till min handledare för kommentarer. Jag är inte jättestolt av den och kunde ha gjort sååå mycket mer och bättre. Jag har ingen förklaring till att den inte blev som jag tänkt.

Kanske beror det på att jag oroat mig för framtiden, vilket jag inte behöver göra längre. Har fått jobb, ett väldigt spännande jobb som utbildare på Praktikertjänst. Jag är grymt stolt och glad för mej själv. Andra också :) Sedan har jag ju förtroende uppdraget som ny förbundssekreterare för SFQ som jag börjar 1 januari 2009.

2009 är min stora comeback. Verkligen!

Om några timmar vankas det middag här hemma. Har bjudit över några kursare som också precis blivit klara med uppsatsen. Vi ska fira genom middag och vin. Jag gör laxpasta, med grönsallad och hallonfromage med mintkross till efterrätt.
Jag älskar bjudningar, verkligen älskar. Skit samma att det är mycket stress och fix, men belöningen, det trevliga umgänget som blir när man sedan sitter där och äter och umgås, är allt arbete värt. Bilder från middagen kommer imon.

Nu va det, eee , hmmm ööö... Ja just det, förbereda middag!

:)