onsdag 6 augusti 2008

Lycka!

Jag har under en tid, kanske en månad, en och en halv, inte rakat mej under armarna. Jag brukar i vanliga fall raka mej under armarna regelbundet och det brukar aldrig bli liksom långa hårstrån. Visserligen har jag kanske blivit lite slappare efter att singeltiden tagit slut, men ja... jag tycker fortfarande att det är ofräscht med hår under armarna, hos mej.

Nu va det som sagt, i min värld, väldigt länge sedan jag rakade mej. Det har berott på hyvlarna tagit slut, jag har haft en ekonomi som varit lika med noll, jag har prioriterat annat när jag haft pengar, dels har inte riktigt tiden funnits, hur sjukt nu det än låter och dels har jag inte orkat.

Men nu det senaste dagarna har jag verkligen börjat må dåligt över att jag låtit håret växa under armarna. Det måste bort. Men jag har inga hyvlar... Gahh!!!
Mannen som va och handlade till vår frukost i morse fick order om att köpa nya hyvlar, men affären hade inga. Hoppet sjönk.
Väl i duschen tittar jag i ett skåp och döm om min förvåning om det inte där ligger ett helt paket med oanvända hyvlar.
Här har jag gått i evigheter och inte rakat mej under armarna för att jag trott att det inte funnits hyvlar...
I duschen i dag bestämde jag mej för att aldrig låta det ta så här lång tid mellan rakningarna under armarna, man kan inte ha så lite tid eller så dålig ekonomi att man måste låta håret under armarna växa...