fredag 29 augusti 2008

Dags att summera det senaste två dygnen. Jag har haft ofantligt roligt och ett bra avslut på sommarledigheten.
I onsdags for jag och min egengjorda jordgubbscheesecake hem till Miss P. Tanken vara att vi skulle hårdplugga inför teoriprovet för körkort som hon ska göra idag. Men i stället, eftersom det var relativt sent på eftermiddagen och Miss P hade varit hos farbror doktorn som gjort henne illa med en hemsk undersökning, blev det middag, drinkar och finalen av Project Runway.
Eftersom jag, av misstag, redan visste vem som var vinnaren, kom jag återigen på mej själv med att jag måste sluta leta upp förhandsinformation på nätet för att jag är så otålig. Det blir ju liksom inte roligt att se avsnitten då.

Under kvällen gjorde vi också mojitos som blev asgoda och vi skålade hej vilt för att liksom klappa oss själva på bröstet för vår egen duktighet.
Kvällen avslutades med att vi sjönk längre och längre ner i soffan till Shrek III och slutade tvärt med att Miss P somnade i slutet av filmen i sängen och jag satt själv uppe och kollade klart.

I Torsdags var så den stora dagen kommen då vi skulle göra vårt årliga besök på Gröna Lund. Vi va där kl 15.30 och åkte som tokar till 21.30. Berg- och dalbanan 5 gånger, Extreme 3, Kvasten 3, Vilda musen 2, behöver jag fortsätta.? Black lady, som anslöt senare från en afterwork med jobbet, kommenterade senare att vi va Heeelt galna.

Efter allt åkande tog vi en taxi till ett av Black ladys favoritställen the Dubliner. Det va meningen att det bara skulle bli en öl, men sånt funkar ju aldrig... Det blev några engelska cider, några shots, ett par danssteg på det lilla improviserade dansgolvet och en hel massa livemusik.
Kvällen slutade alldeles försent, inte bara för mej, men det va det värt. Det var som sagt väldigt trevligt och ett utmärkt sätt att avsluta sommaren.