torsdag 21 augusti 2008

Av reagera!

Asså jag blir så J***A arg.
Varför kan inte människor respektera tvättider. Det är brukligt att man får torka tvätten upp till en timme efter att tvättiden har gått ut, och visst, jag kan köpa det och ofta funkar det. Ofta när tvätten är klar, har personen innan torkat klart sin tvätt och det är inga problem att ta sin tvätt ur maskinen för att torka på olika sätt.

Men, det finns människor som inte följer detta, som "glömmer" att det kommer andra efter som också ska tvätta och behöver torka sin tvätt.

Som idag och inte första gången... personen innan har glömt sin tvätt i torktumlaren och torkrummet är fullt av någons torra tvätt, dessutom har personen innan mej ingen tvättcylinder utan har bokat med en i hoprullad lapp...
Men jag är inte den som är den. Demonstrativt slänger jag ner den torr tvätten i en intill liggande tvättvagn och hänger upp min blöta tvätt på tork. Samma sak med den torra i torktumlaren. Jag tar ut den och lägger den i en hög på ett intill liggande bord och lägger in min blöta.
Det är min rätt, anser jag att göra det när personen gått över 1,5 timme på sin tvättid...

Överväger att sätta upp lappar i trapphuset...

glasögon look a like...

Hmm
Det vimlar av snygga människor överallt och ibland kan jag inte hjälpa att jag vill skina lite på deras bekostnad... eller ja...
Tidigare idag när jag satt på bussen ut till en Nackaby klev det på en apsnygg kille vid Slussen. Asså jag har redan en, men titta får man ju, så jag satte mig bredvid, fast på andra sidan gången.
Plötsligt, kommer en ödör och det luktar gammal gubbe, fylla och surt. Precis bakom mej har det satts sig en gubben som inte duschat någon gång det här decenniet.
Tji fick jag för att jag förlorade mig i skönhet.
Hur som helst, i en av mina vänners bloggar läste jag nyligen ett inlägg som handlade om look a likes. Jag tänker inte så mycket på sånt av ngn anledning, men idag hände ngt mycket underligt.
Det sätter sig en kille bredvid mig på bussen. Jag märker det inte först, men när jag så tittar upp ser jag det. Han har EXAKT likadana glasögon som jag.
Asså hur sjukt är inte det. Det finns ju hundra miljoner olika glasögon. Det är samma sak med kläder och speciellt jackor. Det händer inte ofta, men det händer dock att man ser olika människor som har lika jacka. Sambon har till och med börjat prata med en vilt främmande människa i mataffären en gång för att det va en annan som hade en likadan jacka som min. Men Glasögon... Jag e förbluffad!

För övrigt så gjorde jag körkortprovet hos min vän miss P idag. Hon ska nämligen skriva det riktiga provet om en vecka och jag var där för att hjälpa till lite. Jag fick 48 av 65 möjliga. Gränsen för godkänt va 52... Aj aj!

Annars så känns det som om det är något stort, spännande och bra på väg att hända. Undra vad?